Omstrukturering av den här bloggen

Bildkälla

Ett litet inflikande eftersom jag har ändrat adressen till den här bloggen.

Jag bloggade tidigare under namnet Lion’s Library här, men flyttade under hösten över för att blogga på wordpress med namnet Elva vis – för att kunna blogga om lite fler saker. Men nu återgår jag både till den här bloggplattformen (gillar designen betydligt bättre) och även till att fokusera mestadels på litteratur igen. Böcker som jag läser, men nu även mer mot mitt egen skrivande som jag känner börjar ta fart. Kan också nämna att jag

Möjligtvis öppnar jag upp för att ibland göra några personliga inlägg om önskan uppstår hos mig. Jag har även fått en ny ”besatthet” med bujo eller bullet journaling. Förhoppningsvis blir det ett nytt inslag här på bloggen.

Och så vill den osunda människan i mig ändra om alla länkar och snygga till recensionerna – från tre års bloggande – det är ju ett evighetsjobb men även den längsta resan når sitt mål med små steg i taget… Annars fortsätter jag som vanligt och så kommer länkarna vad gäller recensionerna att fixa till sig så småningom. Det känns kul att vara tillbaka och skriva om litteratur igen efter nya perspektiv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.