Jag bor i möjligheterna

Det har hänt mycket den här hösten, och ändå är den inte slut. Jag har fått ett jäkla driv och gjort och lärt mig saker som jag aldrig gjort (eller velat göra) tidigare, vilket har gett mig en ordentlig knuff framåt. Det har gett resultat, det ena efter det andra – redan! Bara genom att sätta igång och finnas tillgänglig, vara beredd att göra det lilla extra, så ger det frukt. Jag tar varje dag steg framåt och inspirerar ärligt talat mig själv, att jag kan!

Ville bara säga att jag har en väldig fart nu, känner att jag har knäckt koden och fått kontroll på tillvaron, det är en underbart resa.

Antingen kan jag välja att fasa över hur många som skriver och vill ge ut sina böcker, all ofantlig tid och energi det krävs, alla steg och alla möjliga saker som behöver göras… så blir jag mörkrädd, gråter hysteriskt och får en sådan panik. En mycket otrevlig känsla. Så då undviker jag den. Och väljer i stället att se det som att jag kan göra precis vad jag vill, om jag är beredd att jobba extremt hårt, då kommer det att gå, vägar kommer att öppnas för mig och det är bara att fortsätta framåt mot målet. Bara att befinna mig i känslan av att ha lyckas gör mig så ruskigt ivrig att jag knappt kan bärga mig inför ännu en dag som tar mig framåt.

Men det är klart att det är otroligt tufft när jag samtidigt tar hand om mitt barn, och det andra som hör till livet, men det är inget unikt och ingen ursäkt, så det är bara att köra på och vara glad att jag har något meningsfullt att jobba med.

En reaktion på ”Jag bor i möjligheterna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.