Jag har läst 7 böcker varje månad i 50 månader

Om någon hade sagt det här till mig när jag startade den här bloggen i slutet på augusti 2015, hade jag antingen tappat hakan eller gömt mig under täcket. För det skulle vara omöjligt att uppnå.

Men drygt 4 år senare finns det där recensionsregistret här, som jag stundtals varit så ivrig att bygga upp. Jag har i perioder läst som besatt, för att jag älskar det och för att jag vill ta del av och utvecklas så mycket som jag bara kan. Att läsa alla dessa böcker har varit den bästa skrivkursen någonsin. För jag vill själv vara en person som är med och skriver alla de historier som vi gläds åt.

Foto av Syd Wachs från Unsplash

Mitt bokbloggande har gått i perioder den senaste tiden och det jag framförallt har saknat från mina första två år är all den integration som bloggen gav. Jag läste och tog del av många andra bokbloggar och de i sin tur tog del av min, det var så fint och jag vet att det här fortfarande finns kvar. Det är bara jag som har hoppat av och nu när jag kommit förbi mitt uppskjutarbeteende vill jag hitta tillbaka till det. Om du har en bok-/skrivblogg får du gärna säga hej i en kommentar så ska jag kika in hos dig 🙂 Det är inte bara för mina pauser som jag har förlorat den här kontakten, det är också för att jag har bytt namn på bloggen, förr hette jag Lion´s Library (vilka minnen!).

Läsning sägs ha minskat de senaste åren och det tycker jag är otroligt synd, för jag tror vi behöver det mer än någonsin med alla oroligheter, all stress och all uppkoppling. Att jag läst mycket är för att det är en passion, men också för att jag många gånger valt en bok framför annat.

No entertainment is so cheap as reading, nor any pleasure so lasting.

– Mary Wortley Montagu

3 reaktioner på ”Jag har läst 7 böcker varje månad i 50 månader

 1. Anna Maja - Littermentärt 9 december, 2019 / 21:51

  Jag följde dig på tiden då du hade din gamla blogg och är glad att du hittat tillbaka under nytt namn. Då hade jag dock ingen egen blogg, utan läste bara alla andras. 😉

  Gillad av 1 person

  • Fanny 9 december, 2019 / 22:05

   Ah kul att höra 🙂 Vill gärna komma tillbaka lite i bloggosfären med andra, hänger mest med i instagramcommunityn 😛 men har förstått lite i efterhand att det blev i och med flytten -17 som jag kom av mig, men har nog hittat igen nu 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.