Söker skrivkompis(ar)

Jag slänger ut en form av kontaktannons i hopp om att hitta någon/några som vill bolla tankar om den här mastodonta strävan med mig/varandra.

Jag söker fortfarande. Kanske ska jag uttrycka det som att jag söker en skrivgrupp? Så att vi kan diskutera skrivlivet och texter. Men åtminstone en person förstås 😉

Om mig
Jag heter Fanny, är 28 år och bor i ett litet hus strax utanför Borås (Bredared). Är för det mesta hemma med min dotter Liv (16 månader). Jag har rätt nyligen börjat satsa ”stenhårt” på författardrömmen och hoppas att jag i de bästa av världar kan ge ut en bok om ett par år. Läser en hel del, från olika genrer, så känner att jag har koll på hur en bra historia är och hur jag vill att den ska se ut, men att omsätta ens tankar i ord i dokumentet är som bekant en helt annan sak. Vill gärna berätta om människans relation till naturen (och möjligen spiritualism), utifrån olika situationer. Provar mig fram genom vanliga (samtids)romaner / YA / historiskt / dystopier / magisk realism.

Vad jag söker
Dig som känner att du också vill ha en skrivkompis med på din relativt aktiva resan mot/med författarskapet. Någon att diskutera de tankar som dyker upp med, läsa lite av det vi skrivit, peppa varandra osv. Du behöver inte bo i närheten, det går säkert fullt bra med mail/telefonkontakt, även om det kan vara givande att ses (jag besöker hemstaden Sundsvall ibland – om du bor därikring). Det viktiga är inte heller att du är lika gammal eller befinner dig i samma livssituation – jag söker framförallt någon vars skrivande rör sig i liknande kretsar som mig, så att vi känner att vi har någorlunda koll på området.

Maila mig i så fall på hejtengros@gmail.com eller kommentera här 🙂

En reaktion på ”Söker skrivkompis(ar)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.