Read-a-long: Odinsbarn: Del 1

Nu är det dags för den första uppdateringen i den läsecirkel som jag är med i, ett readalong arrangerat av Nellons bokblogg. Så här första gången är det tänkt att vi som är med kommenterar sidorna 0-151. Här är mina tankar om bokens början:

Jag var väldigt nyfiken på Odinsbarn. Men jag hade ändå inga förväntningar, jag visste inte så mycket av vad jag hade att förvänta mig. Men det kändes lockande, som sagt, originellt.

Det är egentligen svårt att uttala sig så mycket om de här första sidorna för det känns som att mycket byggs upp för framtiden och även som den serie det är. Jag upplevde det inte jättespännande, men jag gillar det. Karaktärerna, handlingen och situationen och att få lära känna den världen som det utspelas i. Odinsbarn har tydligen kopplingar till nordisk mytologi och det tycker jag gör det extra intressant. Den annorlunda karaktär som kom in i bilden mot slutet gillade jag, ser fram emot att få läsa mer om den. Det var väl väntat, men uppskattat. Överlag tycker jag om starten, även om den inte tagit mig med storm. Nu vill jag bara fortsätta att läsa för att se vart sidorna tar mig. Hur ska det gå för Hirka?

2 reaktioner på ”Read-a-long: Odinsbarn: Del 1

  1. Madde 9 april, 2016 / 17:29

    Undrar också hur det ska gå för Hirka. Ska bli spännande att läsa vidare 🙂

    Gilla

  2. Lion´s Library 9 april, 2016 / 19:55

    Måste ju verkligen vara skrämmande i hennes situation.. Eller hur, ser fram emot att få veta mer 🙂

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.